La Boscana es converteix en un laboratori gastronòmic

 

Després d’un frenètic final d’any, l’equip de La Boscana necessitava descansar per poder fer front amb més força a la nova temporada que encetarien a partir del març. Així doncs, el restaurant romandria tancat durant tot el mes de gener. Però, què han fet durant aquest febrer a La Boscana? 

L’equip no ha deixat de treballar. Sí, tal com ho llegiu. Les portes de la finca de La Boscana restaven tancades però la feina dins de la cuina ha sigut més intensa que mai. Com si d’una escola es tractés, tot l’equip de La Boscana, entre ells cuina i sala, han estat immersos en jornades d’innovació. L’equip que conforma el restaurant, ha estat treballant a porta tancada, cercant noves textures, gustos, sensacions i emocions que aconsegueixin enamorar als qui visitaran el restaurant aquest any, guardonat amb una Estrella Michelin des del 2017. 

 

El febrer de 2020, més que un restaurant, la Boscana ha estat un espai d’innovació, de treball i d’execució de noves tècniques.

 

En base a la tradició que caracteritza a la proposta gastronòmica del restaurant, s’ha treballat per trobar nous plats i elaboracions que proposin una nova visió de la cuina tradicional catalana i lleidatana, i que alhora incorporin tècniques culinàries d’avantguarda. Podríem dir que l’equip d’I+D de La Boscana ha estat treballant en un laboratori gastronòmic a les ordres d’en Joel Castanyé, artífex de les elaboracions que es serveixen als comensals que visiten el restaurant.

Aquest canvi de forma de treballar i d’innovació que ha fet el restaurant, ha suposat tancar les seves portes al públic entre setmana i només oferir el servei de dinar i sopar durant els caps de setmana d’aquest mes. Una inversió per seguir millorant i oferint un servei d’altíssima qualitat, però sobretot, per brindar noves propostes culinàries que enamorin i sorprenguin gratament als comensals més gourmets. 

El resultat de la suma dels esforços i de les proves que es relaten en aquest article, es podran degustar a partir del primer cap de setmana de març de 2020, quan La Boscana obrirà les portes en l’horari habitual (servei de dinar de dimecres a diumenge i servei de sopar, divendres i dissabtes) fins a finals d’any. 

Noves sensacions, emocions, textures i sabors esperant a ser degustats. T’atreveixes a viure-ho en primera persona? RESERVA LA TEVA TAULA AQUÍ.

Equip de La Boscana