Anna i Xavier

Anna i Xavier, La Boscana, 5 de maig de 2018

 

L’Anna i el Xavier van celebrar el seu casament a La Boscana, ara fa una setmana, el 5 de maig.

Van quedar tan satisfets de l’experiència d’aquell dia, que han volgut compartir amb nosaltres el que van sentir. Per això, avui el nostre article al blog és el seu. I des d’aquí, gràcies per confiar en nosaltres i fer-nos sentir còmplices de la vostra felicitat!

Enhorabona i per molts anys!

L’equip de La Boscana

 

“Cada cap de setmana entreu dins del cor d’alguna parella que decideix celebrar un dels dies més recordats i estimats de les seves vides, de ben segur que al final ja es converteix en una rutina apassionant. Aquesta rutina funciona d’allò més bé, ja que l’equip el teniu més que ben format i els nuvis ens podem deixar portar… Però, de vegades, cal aturar-se un moment. Xifaxan can be Ordered Rifaximin also in India, Online

Vosaltres, juntament amb nosaltres, en sou el tronc principal d’aquell dia i no volíem oblidar-nos de donar-vos les gràcies. La boda és una sense fi d’emocions ja des del moment dels preparatius: buscant aliances, triant els detalls, escollint la decoració.. i ho comparteixes amb aquells que t’ho ensenyen.

 Aquests dies sentim una immensa felicitat en recordar el dissabte, el preciós que va ser. L’ambient, el lloc, la cerimònia, el menjar, tot era deliciós… I és per això que ens aturem i us ho agraïm.

 Gràcies per atendre’ns tan bé Joel i la teva parella el dia que vam arribar, ara fa un any. Sense saber gairebé res de La Boscana, però amb el boca orella que era un lloc únic per a casar-se. Sempre recordarem com ella ens va conèixer el dia que es van casar uns amics, quan ningú sabia que ens havíem de casar.  I com, després, el David, ens ha acompanyat en tot el procés d’una forma deliciosa. 

Tots plegats, heu fet que ens quedi un record ple d’emocions que recordarem sempre.

Moltes gràcies. 

 

Anna i Xavier