Al final del servei

Una imatge val més que mil paraules i, si us fixeu en aquesta, us adonareu que amaga molta informació.

El seu títol (El final del servei) fa referencia al final de la jornada laboral, llarga i intensa, perquè com molt bé sabeu perquè hi hagi persones que gaudeixin dels àpats a l’estiu, n’hi ha d’haver d’altres de disposades a treballar per fer possibles aquestes experiències.

Però si us hi fixeu amb detall, els treballadors que observem en aquesta foto a la cuina de La Boscana, ja ben entrada la nit, més enllà del cansament, hi ha una espurna de satisfacció per la feina ben feta i la seva actitud respira relax pels quatre costats.

Parlen de com ha anat la jornada, d’anècdotes viscudes, de felicitacions rebudes, i que l’endemà potser encara hauran de treballar més.

Algú pot pensar “Amb el tard que és i sabent que demà han de tornar al restaurant, com és que no se’n van a casa a descansar o a sortir una estona a fer un beure perquè són joves?”. La veritat, però, és que sembla que no tenen especialment pressa, que prefereixen comentar la jugada abans que sortir a corre-cuita.

Aquesta és la imatge de l’Equip de La Boscana, la unió i interconnexió del seu capital humà. Això i només això és el que ens dóna aquell punt de satisfacció i il·lusió per continuar aixecant-nos cada dia amb un somriure a la boca, malgrat ens esperi una jornada que pot estirar-se infinitament.

Aquesta fotografia és una escena quotidiana a La Boscana, com podría ser la sortida dels treballadors d’una fàbrica. Però potser aquí rau la diferencia. Lluny de les jornades laborals cronometrades, nosaltres no sempre sabem quan acabarem. Però gràcies a l’Equip, La Boscana també és una fàbrica d’il·lusions, de reptes i de ganes de fer bé les coses i ser cada dia una mica millors.

L’Equip ho és tot.