Aclaparats per la Fundació Finestrelles

 

Aclaparats. Així vàrem sortir la matinada de divendres del Sopar 5 Estrelles, una iniciativa solidària de la Fundació Finestrelles, en la qual vàrem tenir l’honor de col·laborar l’Equip de La Boscana.

Aclaparats per l’èxit de la iniciativa i perquè vàrem poder comprovar que malgrat que vivim en un món on cada cop guanya més pes l’individualisme, hi ha persones, moltes, que encara mantenen ferm el seu compromís d’ajudar als qui els hi fa més falta.

La Fundació Finestrelles és d’aquelles entitats que si no hi fossin, les hauríem d’inventar. Respiren solidaritat en estat pur i treballen per estendre aquesta filosofía allà on sigui possible. Per a qui no ho sàpiga, explicarem que la Fundació Finestrelles promou la defensa dels drets i la dignitat de les persones amb discapacitat intel·lectual a través de l’educació, la formació, la promoció laboral, l’ocupació, les pràctiques esportives i la integració social, així com la sensibilització de la societat i de les administracions públiques.

Quan ens van demanar de participar en el Sopar 5 Estrelles, no ens ho vàrem pensar ni un instant. Se’ns va fer impossible rebutjar, com tampoc ho van fer els qui van assistir al sopar. Persones conegudes, com Patrick Kluivert, Elisabet Cardoner o Tomàs Molina, i d’altres menys conegudes, van mostrar el seu suport cap a la Fundació Finestrelles. Generic https://buyarmodafinil.org/ Armodafinil from India. I sabem de bona font, que ho varem fer perquè els va sortir del cor. A tots ells, gràcies pel seu suport!

No voldríem acabar sense reiterar el nostre agraïment i deixant-vos l’enllaç amb la Fundació Finestrelles. Entreu i comprovareu quina és la seva labor i, si podeu, també us podeu animar a contribuir. Tota ajuda sempre és benvinguda, Gràcies per voler contribuir amb el vostre gra de sorra!