3D

A més del menú, una experiència: 3D a La Boscana

Innovació és la paraula. Diferenciar-se, destacar, sobresortir. Oferir una experiència diferent, un record únic que farà tornar al comensal, recordar el lloc o tenir almenys un bonic record. O un comentari positiu al Trip Advisor, qui sap! Cada cop són més els restaurants que busquen això, oferir quelcom extraordinari al client, ja sigui per la seva ubicació, per la composició del menú, per la decoració del local, pel un esdeveniment especial i per mil i una coses més. En aquest sentit, La Boscana ha estat l’escenari per acollir l’experiència en 3D per excel·lència: el primer menú fet en 3D a Espanya. Ho ha fet de la mà de Food Ink i 30 comensals són durant els dies 9, 10 i 11 de novembre els encarregats de gaudir-ho.

Després d’estar a Holanda i de presentar-se mundialment a Londres, sempre de la mà del nostre xef Joel Castanyé i del seu cuiner, Mateu Blanch, Food Ink posa el peu al nostre país amb l’escenari dels jardins i l’entorn de La Boscana per a fer-ho. Durant 3 dies, es serveixen menús fets amb la tecnolofia més avançada en 3 dimensions per a 10 comensals, a la vegada que aquests poden observar tot el procés des de dins o des de fora -no oblidem que la cuina de La Boscana és totalment transparent, amb parets que donen als jardins i que inspiren cada dia al nostre equip-. Deu convidats per dia, 30 afortunats que són rebuts a l’espai natural de La Boscana amb cava i una varietat d’entrants ja confeccionats en 3D. Les taules i cadires també formen part de l’espectacle: plats creats imitant la forma de plaques base, coberts fets amb fusta 3D i copes que semblen provetes de laboratori.

Altres detalls que s’han guardat en secret a mode de sorpresa pels convidats. Detalls que van des de projeccions de realitat virtual fins a una ambientació totalment futurista d’acord amb el concepte d’innovació que han creat conjuntament Food Ink i La Boscana. Sigui com sigui, aquest és un esdeveniment que està a l’ordre del dia en el món gastronòmic.

Cal destacar que La Boscana ja té trajectòria pel que fa a experiències gastronòmiques. Et convidem a conèixer tot el que ja hem fet i a ser un explorador gastronòmic amb nosaltres.

Reserves a La Boscana restaurant:  973 56 55 75 / reserves@laboscana.net
Reserves a La Boscana banquets:  973 71 10 80 / laboscana@laboscana.net

 

Comunicació La Boscana