A la Roser Daniel, en el Dia de la Mare

brindis-

A La Boscana som una gran família i avui, en el Dia de la Mare, Volem felicitar a totes les mares en general, i a les del nostre equip en particular.

Però Quan a La Boscana parlem de mares, a tothom li ve el nombre i la imatge de la Roser Daniel, la Mamà Roser. I pot semblar un tòpic, però no és una mare qualsevol. El seu esforç, dedicació i constància han estat claus, no només durant la seva vida, sinó que tots aquests valors els ha sabut inculcar als tres fills -Jordi, Rubén i Joel- i a totes les persones que sempre l’han envoltat.

La seva no ha estat una vida fàcil, però aquest somriure que tots li coneixem, el continua portant i ha sabut mantener-lo quan les coses s’han posat complicades. La vida és una experiència complexa, ningú neix ensenyat, però la Roser, amb superació i lluita dia rere dia, ens ha donat unes lliçons fantàstiques, que mai oblidarem i ens ha marcat quins han de ser els nostres referents.

Vaja, doncs, des d’aquí, el nostre Homenatge i reconeixement a la Roser i a totes les mares per la seva abnegació i treball perquè puguem viure en un món millor.