A La Boscana ja és primavera

Ja heu vist els primers centelleigs de la primavera? Nosaltres sí, ha envaït cada racó de La Boscana, i sembla que vol quedar-se un bon temps amb nosaltres.

Endavant primavera, passa i mira. Has canviat el nostre paisatge, ara tot sembla més idíl·lic del que ja era. Que bonic veure créixer l’herba i les flors en els pomers i perers, ens ajuden a decorar-ho tot per als nostres convidats. Cada vegada hi ha més ocells cantant, amb el bon temps també ells vénen volant a La Boscana.

S’allarga el dia i augmenten les temperatures, i això sembla agradar-li a la Bosca. Gaudeix molt del sol, i per això perllonga els seus passejos per la finca. També solem trobar-la contemplant l’hort, observant com després de tants mesos de fred va despertant-se lentament.

Però tu endavant primavera, passa i mira. Estàs associada amb l’amor, i això ens agrada, perquè implica que comença el temps de celebracions a La Boscana, i que els propers mesos estarem acompanyats per persones que es volen i vénen a festejar-ho amb nosaltres.

Durant el dia, amb la llum del sol, el restaurant brilla més que mai, perquè es realça el daurat dels detalls ornamentals. No obstant això, a la tarda, es poden observar els capvespres més bucòlics des del jardí. Encara que una de les nostres parts preferides és quan fosqueja, perquè les parets de vidre del restaurant creent una atmosfera continuada amb els estels del cel. En un entorn d’aquestes característiques no és d’estranyar que aquest sigui un lloc màgic.

Endavant primavera, passa i mira. A la nostra cuina l’equip no para de treballar, experimentant amb nous ingredients i sabors, elaborats amb els fruits que aquesta estació dóna. Els colors dels plats són més vibrants i les textures més suaus, busquem així generar sensacions als nostres clients, que inspirin bon temps, flors i amor.

Endavant, sigueu benvinguts, que a la Boscana ja és primavera, ho voleu comprovar?.

 

Comunicació La Boscana.