Top 100 El Tenedor Restaurants d'Espanya

La Boscana, el 5è millor restaurant d’Espanya segons El Tenedor.

Comencem l’any de la millor forma possible, amb una notícia que ens omple d’il·lusió i satisfacció. El passat 25 de gener, El Tenedor publicava el rànquing de referència en el sector gastronòmic, Top 100 Restaurants d’Espanya. La plataforma líder de reserves a Europa valora un any més la qualitat i labor dels establiments amb el llistat de restaurants que més han triomfat aquest passat any 2020 a Espanya.

El rànquing s’estableix a partir de les notes obtingudes durant aquest any, el volum d’opinions dels clients, totes les visites al restaurant i les reserves generades. Destacant així que aquests restaurants són reconeguts i valorats exclusivament pels clients i són ells mateixos els que gaudeixen de l’experiència i la reconeixen.

 

És ja el 3r any consecutiu que La Boscana forma part de la llista i aquest 2020 amb la millor posició fins ara obtinguda, el 5è lloc, una posició més que l’any anterior. Destaquem que aquesta vegada el restaurant encapçala el llistat de Top 100 en el territori català, sent un honor per nosaltres ser el millor restaurant de Catalunya en el rànquing de El Tenedor.

 

Aquests reconeixements tan importants es converteixen en una dosi d’energia i ganes de seguir treballant en aquesta línia ja que són totes les persones que confien en nosaltres i que ens dediquen el seu temps les que ens ajuden a obtenir aquests reconeixements.

Agrair a tots aquells qui destaquen la nostra dedicació per la cuina i servei, que decideixen valorar-nos i que gaudeixen tant de la gastronomia com nosaltres.

 

Darrere de tot el que es La Bocana hi ha un gran pilar, el nostre equip. Agrair al meravellós equip humà de La Boscana que dedica tota la seva passió treballant, gaudint de la cuina i sala amb el màxim entusiasme dia rere dia i amb el qual formem un equip únic que és la clau de tots aquests reconeixements.

 

L’equip de La Boscana