El 2021 de La Boscana, un any per recordar

Aquest any 2021, ha estat ple de gastronomia, de nous projectes, banquets, congressos gastronòmics i molta fruita. Comencem el nou any fent un balanç molt positiu de tot el que hem aconseguit i el que hem gaudit d’aquest últim any.

GENER

Començàvem l’any rebent una gran notícia: el portal de reserves El Tenedor ens reconeixia com al 5è millor restaurant d’Espanya, essent el 3r any consecutiu que formàvem part d’aquest rànquing Top100.

FEBRER

El febrer vàrem treballar tot l’equip a porta tancada al departament d’I+D, desenvolupant noves tècniques, receptes i ultimant propostes gastronòmiques per a la nova temporada.

MARÇ

El 6 de març La Boscana tornava a obrir les portes. Amb noves propostes gastronòmiques i destacant la primera seqüència de postes de l’any; la seqüència de cítrics, on fèiem protagonista a productes d’hivern com son la taronja i la llimona.

ABRIL

Renovem un any més els Dos Sols Repsol que sens reconeixia el passat 2020. Mantenir aquests reconeixements d’alta gastronomia sempre ens omplen d’orgull i de satisfacció amb la feina ben feta.

La revista “Saber y Sabor” publicava la seva nova edició amb el reportatge principal “Els fruits que dóna Lleida” sobre La Boscana i les nostres propostes gastronòmiques amb fruita.

MAIG

Els postres dels menús passen a ser la seqüència d’ametlla. Una de les seqüències més pures on plasmem els tres estats naturals de l’ametlla en les diferents 3 propostes; l’ametlló verd, l’ametlla banca més làctica i l’ametlla torrada que tots coneixem.

JUNY

Un mes #FRUTAL ple de fruita i de trobades per encaminar el Projecte Fruita de Lleida. Francesc Miarnau i Ingasi Iglesias, dos personatges influents en el món de la fructicultura, hi han col·laborat i actualment ens ajuden en el desenvolupament d’aquest projecte. També vàrem rebre la visita de Toni Segarra, publicista nomenat millor creatiu del segle XX i Luki Huber, dissenyador industrial que va formar part de l’equip de Ferran Adria a El Bulli. Dues persones que ens han ajudat en idees i camins pels que desenvolupar el projecte.

JULIOL

Un dels mesos on la fruita de Lleida esdevé protagonista. Activem la seqüència de fruita de pinyol, amb el paraguaià, l’albercoc i el préssec com a protagonistes, tota una oda al nostre territori i la seva meravellosa fruita.

AGOST

Durant el mes d’agost continuem treballant en el departament d’I+D dins la cuina, aquest cop amb fermentats. Vàrem desenvolupar les primeres proves amb kombutxes de fruita per al nostre projecte.

SETEMBRE

Al setembre rebíem el reconeixement de Tripavisor Travelers Chice 2021, que ens posiciona entre el 10% dels millors restaurants de tot el món.

També rebíem una visita molt especial, la de Philippe Regol crític gastronòmic reconegut amb el Premi Nacional de Gastronomia pel seu blog Observación Gastronomia, on publicava una magnífica descripció de la seva experiència a La Boscana.

OCTUBRE

Nova seqüència de figa Coll de Dama d’Alguaire, tres propostes on destaca aquesta fruita; figa i tupí de Lleida, figa i gerds, i figa pasificada.

“La fruita revoluciona la cuina”. Aquest mes vàrem tenir l’honor de participar al Fòrum Gastronòmic de Barcelona i poder presentar el Projecte Fruita de Lleida.

La fruita el nostre relat. Acompanyem els plats amb fruita amb aquestes targetes que descriuen el nostre projecte i relaten les característiques úniques de la fruita de Lleida.

NOVEMBRE

El novembre fou un mes carregat d’esdeveniments i càterings.

Vàrem formar part de Soul Food Nights 2021, un sopar benèfic per a Acción Conta el Hambre de la mà de Marie Claire que vam servir a la botiga de Vista Alegre a Barcelona.

Un aperitiu molt singular que vam fer per al Fòrum DATAGRI a La Llotja de Lleida amb productes DOP i IGP.

Sopar de gala per als Premis Porc d’Or a La Llotja. L’equip de La Boscana vam oferir aquest gran sopar per als més de 600 assistents.

DESEMBRE

Acabàvem l’any amb la millor de les notícies, un any més mantenim la nostra Estrella Michelin per aquest any 2022. Aquella estrella que ens portava tanta alegria el 2016, continua il·lusionant-nos dia rere dia.

Només tenim paraules d’agraïment a tots els que heu format part d’aquest magnífic any de La Boscana, des dels clients, els que ens segueixen i viuen els nostres èxits, els proveïdors, amics i família, i sobretot a tot l’equip únic que fa possible que aquests resums de l’any estiguin plens de magnífics records.

Continuarem creant, cuinant, servint i vivint aquest somni que es La Boscana. Comencem el 2022 amb energia i il·lusió per veure tot el que aconseguirem.

Pots reservar una experiència a La Boscana AQUÍ.

L’equip de La Boscana