2017 La Boscana

2017: un any molt intens!

A dos dies de finalitzar l’any, un no pot evitar recordar totes les experiències viscudes durant aquests 363 dies, d’aquestes 8712 hores que ⅓ part d’aquest temps ens el passem dormint, però tal com diu el Joel, xef de La Boscana, nosaltres dormim en mode ‘Dormir ràpid’ per poder estar barrinant per la cuina l’un demà…

Ens apassiona el que fem, com ho fem i on ho fem. La Boscana ens ho posa fàcil. Ens agrada llevar-nos al matí i pensar en cuina, dinar amb l’equip i pensar en gastronomia i posar-nos al llit i pensar en receptes i plats. La passió ens mou, i és per això que creiem oportú fer un petit balanç i recull d’aquest 2017, molt intens, ple de showcookings, guardons i sobretot… MOLTA CUINA!

1a Estrella Michelin.
Comencem! L’any 2017 entrava amb força, ja que tan sols un parell de mesos abans d’acabar l’any rebíem la nostra primera Estrella Michelin. Per tot l’equip era un orgull rebre aquesta distinció pel treball que duem a terme amb tant ímpetu.

Joel Castanyé

Joel Castanyé

Article Bon Viveur.
El 07 de febrer, Toni Castillo del mitjà de comunicació Bon Viveur, publicava un article sobre el restaurant de La Boscana, l’espai Germans Castanyé, i la seva cuina. Podem trobar cites de referència destacades com: ‘Es una simbiosis que domina la decoración, el interiorismo e incluso el mobiliario, y termina en el plato’.

Gala dels Premis Nacionals de Gastronomia 2016.
Al febrer es celebrava la gala dels Premis Nacionals de Gastronomia 2016 per l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició on el nostre xef, Joel Castanyé, va assistir com a finalista de la categoria de millor cuiner jove català de l’any.

Assessor gastronòmic a l’equip espanyol de geladeria 2018.
Febrer 2017, es comença a treballar per participar a la ‘Coppa del mondo della Gelateria’ 2018, que se celebrarà a Rimini, Itàlia, al Gener del 2018. El xef de La Boscana, Joel Castanyé n’és l’assessor gastronòmic.

Col·lectiu Cinc a Taula – La Vanguardia.
El 04 de Març, el col·lectiu 5 a Taula ens fa un preciós homenatge a La Vanguardia, parlant de La Boscana amb amor i criteri mentre ens descriu com la nova referència de la nova cuina catalana, un ‘Chapeau!’, premiat amb un 16/20.

Menú a 4 mans amb el xef del Hotel Gallery Pablo Tomás.
Les proeses dels menús a quatre mans els trobaràs en AQUEST article. D’aquest esdeveniment en podem destacar la col·laboració d’ambdós xefs, i un resultat espectacular!

Gastronotrends – Brussel·les.
Joel Castanyé va ser un dels 190 xefs d’àmbit europeu i amb Estrella Michelin, seleccionats per assistir a l’esdeveniment que es celebrava a Brusel·les. Una trobada gastronòmica que el Joel va lloar per a poder posar en comú idees, experiències i reptes gastronòmics.

Premi Cartaví 2016.
“Una bona experiència gastronòmica ha d’anar acompanyada d’un bon vi. Creiem que la seva elecció és primordial per treure el màxim sabor d’un plat i per això fem especial atenció la nostra carta de vins”, assegura Joel Castanyé, xef de La Boscana. La Boscana guanya, per segon any consecutiu el Premi Cartaví 2016.

La Boscana

La Boscana

Joel Castanyé a Culinary Action.
Des del prestigiós Basque Culinary Center, Joel Castanyé assisteix com a participant d’una Taula Rodona ‘Models de Negoci amb Estrella Michelin’.

Joel Castanyé
Joel Castanyé apadrina la 2a Beca ICG
El xef de La Boscana, Joel Castanyé, va ser un dels padrins de la segona beca ICG a la Innovació i Gestió en Hostaleria.

Diari Expansión – Fuera de Serie.
Estem dins dels 60 restaurants amb més llista d’espera d’Espanya del 2017 pel diari Expansión. Dins del ranking figurem en l’onzena posició i amb 3 mesos d’espera.

Sani Gourmet.
En Joel va ser un dels 10 xefs guardonats que van ser convidats al gran i prestigiós esdeveniment gastronòmic de Sani Gourmet. Una experiència increïble!

Sani Gourmet
Lleida en 30 horas – Siete Caníbales.
Una visita de la revista gastronòmica Siete Caníbales i grup GSR.

Joel Castanyé al Programa ‘El Matí de Catalunya Ràdio’.
Amb el locutor de ràdio Xavi Freixes al capdavant, el xef de la Boscana, Joel Castanyé va proposar un parell de receptes així com l’explicació del seu projecte.

Portada i entrevista a la revista Vinos y Restaurantes.
Una visió molt personal del nostre xef, Joel Castanyé.

Joel Castanyé

Presentació i showcooking a la Fira del Torró.
Presentació a la premsa amb dinar a 4 mans i Showcooking del xef de La Boscana, Joel Castanyé en el marc de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt.

Showcooking Mercat de Mercats – Barcelona.

Un breu resum del showcooking del passat dissabte 21 d’octubre en el marc de l’esdeveniment Mercat de Mercats dins de Mercats de Barcelona.

Routecru
Unes paraules plenes de passió, família, gastronomia i naturalesa, acompanyades d’un vídeo que expressa en quasi 8 minuts, l’essència del nostre projecte.

Programa Zoom Tendencias – RTVE
A partir del minut 15.25’’, La Boscana fa acte de presència al programa de televisió Zoom Tendencias de RTVE. Un dels indrets visitats de la nostra contrada.

Joel Castanyé a Masterchef.
‘Els dimarts a la nit les pantalles dels més cuinetes sintonitzen TVE, el programa Masterchef, líder en audiència, fa delícies dels apassionats a la cuina. Però aquest dimarts passat el programa de #MCCelebrity comptava amb un convidat molt especial per tot l’equip de La Boscana. El nostre xef, Joel Castanyé, era un dels invitats del programa número 8 d’aquesta nova edició de Masterchef Celebrity.’ Mira’n més AQUÍ.

Joel Castanyé

Joel Castanyé

Revista Viajar – El Periódico.
Article de la Revista Viajar del Periódico, on el Joel exposa la inspiració d’ón provè i en que es basa la nostra cuina.

Un sol Repsol – Guia Repsol.
Per tot l’equip de La Boscana, és un immens plaer formar part d’aquest elenc de restaurants guardonats en la nova edició de la Guia Repsol 2018. Saps quin és l’origen d’aquesta guia? Descobreix-lo AQUÍ.

Gastropirineus.
Acte inaugural amb Showcooking i sopar amb Estrelles dins de la Jornada Gastropirineus 2107.

Guia Michelin 2018.
Renovem la nostra preuada estrella, dins de la nova edició de la Guia Michelin 2018.

Reportatge Cinc dies a…
Sí, sí, Cinc dies a… La Boscana! Del programa de televisió de RTVE. Després de nombrosos dies de gravació, ‘makings off’ i de molta professionalitat, aquí n’és el resultat. Ens sentim profundament il·lusionats i contents per aquest fantàstic reportatge! 24 minuts d’essència Boscana.

La Boscana

La Boscana

També mencionar altres actes i esdeveniments com el premi de la figa a la fira d’Alguaire, el showcooking i ponència per la UDL, guardons com el certificat d’excel·lència de TripAdvisor, també formar part d’iniciatives com la #CuinaEstrelles217 de Vila Viniteca, entre altres.

No volem donar per acabat l’any sense mencionar el nostre dia a dia, el colze a colze amb tot l’equip de La Boscana, el ‘Mano a mano’ amb els nostres estimats fogons, l’entorn únic que ens envolta i la màgia que desprén el nostre projecte. A tots els que heu fet aquest 2017, un any ple d’emocions, sentiments i gastronomia… MOLTES GRÀCIES!

Comunicació La Boscana.