2016: un any ple d’emocions

Arriba el moment de fer balanç. L’hora de mirar enrere i analitzar amb deteniment tot allò que ens ha anat passant durant aquest 2016. Ha estat un any ple de sorpreses pels nostres clients, però també per a nosaltres. El punt àlgid ha estat, sens dubte, rebre la nostra primera estrella Michelin. I més encara, només 2 anys després d’obrir-se el que avui es coneix com el Restaurant Gastronòmic – Espai Germans Castanyé. La Boscana, el xef Joel Castanyé i el seu equip no podien acabar l’any de millor manera.

Jean Louis Neichel i Joel Castanyé

Jean Louis Neichel i Joel Castanyé

Rebre l’estrella Michelin ha estat tot un honor i ens ha omplert de satisfacció, tot i que no ha estat l’únic que ens ha passat a La Boscana aquest 2016. Hem rebut visites de figures del món de la gastronomia, com el reconegut xef Jean Louis Neichel, amb qui el nostre xef Joel Castanyé ja havia compartit fogons quan Neichel tenia un restaurant a Barcelona. Ambdós xefs van oferir un sopar a 4 mans maridat amb el Champagne Louis Roederer en una edició més dels Exploradors Gastronòmics i el resultat va convertir-se en una simbiosi entre l’alta gastronomia, l’entorn idíl·lic i un ambient familiar que va encantar als nostres convidats.

El 2016 també ha estat l’any en què hem volgut millorar una miqueta més l’experiència que el comensal té a La Boscana. És per aquest motiu que vam decidir adquirir les copes Riedel, una de les millors marques del mercat pel que fa a l’elaboració de copes. Segons la marca, “el contingut és important, però el continent també”. En aquest cas, Robert M. Parker, un dels crítics de vi amb més influència del moment, va ser l’encarregat de parlar-nos sobre les propietats tan especials d’aquestes copes.

La cuina en 3 dimensions també ha passat per casa nostra de la mà de Food Ink. Després d’haver estat els xefs protagonistes a Holanda i a Londres per a elaborar menús 3D, el nostre xef Joel Castanyé i el seu cuiner Mateu Blanch van oferir durant 3 dies menús fets amb aquesta tecnologia. L’èxit va ser absolut.

Joel Castanyé

Joel Castanyé

Per últim, però no menys important, el passat mes de novembre vam ser mereixedors de la primera estrella Michelin. Un guardó que ens empeny a afrontar el 2017 amb més energia, més il·lusió, més esforç i més entusiasme.

 

 

Tot l’equip de La Boscana et desitja un Feliç 2017.

Vols viure tota una experiència a La Boscana?
Reserves a La Boscana restaurant:  973 56 55 75 / reserves@laboscana.net

 

Comunicació La Boscana