1 de Maig. L’agraïment a l’equip de La Boscana

 

Tal dia com avui de 1886, es va iniciar a Chicago una vaga de treballadors multitudinària per reclamar millores laborals, una vaga que ara, més d’un segle després, continua sent recordada i simbolitza la defensa dels drets dels treballadors.
L’1 de maig és un dia festiu per a la majoria, però per a nosaltres, a La Boscana, és un dia de treball. És això un problema? Estem convençuts que no, de fet, pensem tot el contrari perquè poder oferir els nostres serveis és una satisfacció.
A casa nostra –com a totes les altres cases–, els treballadors, les persones, ho són tot; sense ells no podríem fer res perquè amb les idees, per molt bones que siguin, sempre necessites algú que les posi en pràctica, algú que presti el seu esforç, talent, constància i energia per executar-les.
Per això, avui, 1 de maig, volem agrair a tot el nostre equip l’extraordinària feina que fan cada dia. La seva il·lusió, empenta i ganes també són les nostres. És de justícia reconèixer-los-hi tota la seva tasca i dedicació.
Gràcies per fer-nos costat i formar part de la nostra família!