Nit cap any-min

Nit de Cap d’Any a La Boscana. Reserves obertes.

 

Benvinguda al 2018.

Doncs sí, ja fa poc més d’un any que ens varen atorgar el gran reconeixement d’una estrella a la Guia Michelin 2017. Un honor figurar dins d’aquesta guia gastronòmica amb un abast, podríem dir internacional. També mencionar el Sol Repsol que ens ha brindat recentment la Guia Repsol 2018, els showcookings de prestigi, els programes de televisió gastronòmics i mediàtics, aforaments limitats, les ponències sobre gastronomia, etc. Ens han passat coses increïbles aquest any i és per això que volem acomiadar aquest 2017 d’una manera molt especial

Enguany, i per primera vegada, el restaurant gastronòmic de La Boscana, l’espai Germans Castanyé, obrirà les seves portes la nit de Cap d’Any per celebrar la nit més màgica de l’any amb tots vosaltres. Una nit on no hi faltarà bona gastronomia i la millor companyia, tot acompanyat per un entorn idíl·lic, un servei acurat i l’encís que es desperta en un espai com aquest. Un esdeveniment exclusiu, en petit comitè, per gaudir al màxim d’aquesta experiència innovadora i plena de matisos que la faran única.

A banda del menú, la cuina innovadora amb arrels tradicionals que ens caracteritza, disposarem d’un fi de festa sensacional! Ens acompanyarà la magnífica Orquestra internacional Maravella al complet per celebrar que aquest 2017 ha estat un any ple d’emocions i sensacions, odes al treball ben fet, de passió i sobretot d’una gran companyia, la vostra.

Deixa’t portar pel menú que t’estem preparant, especialment pensat per l’ocasió. Un menú degustació on predominarà el producte de proximitat i de temporada, elaborat amb les millors tècniques culinàries i fusió de gustos i sabors de la mà del xef de La Boscana, Joel Castanyé i el seu equip.

Preu per persona: 180 €

Per a més informació i reserves no dubteu en contactar a reserves@laboscana.net o bé trucar al telèfon del restaurant 973 565 575.

Comunicació La Boscana.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0